Nyttigt snacks som barnen älskar

Det finns många godsaker som man kan göra snabbt hemma om det är så att man inte vill ge barnen en frukt eller yoghurt som mellanmål. I detta inlägget kommer jag berätta om några av mina nya favoriter. Som de flesta av er kanske redan vet så försöker jag experimentera med veganrecept och så vidare. Hoppas du hittar något som passar dig och din familj i smaken.

Vegansk efterrätt är både nyttigt och gott

Jag har börjat göra vegansk mat och då har jag även provat en och annan efterrätt. Det finns väldigt många recept att ta inspiration av på nätet, men jag kan inte säga att jag har hittat någon blogg eller hemsida som är väldigt bra på just den här typen av kosthållning. Därför skulle jag vilja att den här biten av min blogg blir större och ber er därför att skicka in tips på era bästa recept. Jag brukar göra en kladdkaka som är helt fri från produkter som kommer från djurriket, men det är inte lika gott tyvärr som den med mitt vanliga recept. Men jag har inte gett upp än!

Smarriga chokladbollar som både vuxna och barn älskar

Jag älskar att baka! Och chokladbollar är ett av mina absolut bästa tips för den som vill baka tillsammans med barnen. Det blir kladdigt men alltid väldigt roligt. Jag älskar det! Dessutom blir det otroligt gott också.

Fruktsallad är gott och fyllt av vitaminer

Något som är otroligt gott och som är enkelt att göra är fruktsallad. Det bästa är att man kan variera varje gång utifrån vad man är sugen på. Just nu äter jag väldigt mycket papaya och har hört att det är väldigt nyttigt och bra för kroppen. Jag känner att jag mår toppen med en vitamin-boost som fruktsallad faktiskt är en gång om dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *